Fit@Work

Centerparcs

Fit@Work is een fitness app met een backoffice ontwikkeld door Qanyon. Het bezit een rijke API, krachtige gebruiker/rol beheer en inzichtgevende rapporten.

EnergyLab Selftest

Energylab

Energy Lab helpt mensen meer en op een betere manier te bewegen. Atleten en bedrijven die de stap naar een gezonder leven willen maken, kunnen rekenen op hun expertise.

Admin Portal

SORS Europe

We ontwikkelden een Admin portaal voor SORS Europe zodat ze makkelijk hun klanten, vertegenwoordigers en rekeningen kunnen beheren. Een groot project waarbij we nog steeds support bieden voor extra toevoegingen.

FC Oxaco-Boechout website

FC Oxaco-Boechout

FC Oxaco-Boechout is het resultaat van de fusie tussen twee van de grootste recreatieve voetbalploegen van Antwerpen. Wij ontwikkelden een nieuwsblog en een administratief portaal voor hen zodat ze zelf hun website kunnen beheren.

Waarom bedrijven ons verkiezen

fingerprint

Unieke waarde

'Streven om de beste te zijn' is volgens ons geen duurzame manier om te ondernemen. Bij Qanyon streven we ernaar uit te blinken door het bieden van unieke waarde aan onze klanten.

usb

Kennis en tools

Big Data, Artificial Intelligence, blockchain…
Anno zijn er talloze technologieën beschikbaar. Weten hoe en wanneer deze te gebruiken is van uiterst belang.

layers

Operational effectiveness

Na een grondige studie van het onderwerp kozen we voor de agile development strategie. Door het toepassen van deze strategie zijn we zeker dat we de beste en meest efficiënte versie van onszelf zijn. Elke dag opnieuw.

mood

Belang van de klant

Feedback is een van de fundamenten van ons business model. Het belang van de klant zit altijd in ons achterhoofd. Weten dat u gelukkig bent, geeft ons voldoening.

image_search

Details, details

Scroll door een aantal websites en u merkt het: de details zijn het extraatje dat het geheel speciaal maakt. Het spreekt dus voor zich dat wij er extra belang aan hechten.

assessment

Result driven

Een focus op resultaten is een van onze fundamentele waarden. Ervaring leert ons dat werken met het eindresultaat in het achterhoofd, veel problemen vermijdt. Deze doelen halen en op tijd een kwaliteitsproduct leveren zijn part of the game.

Wat kunnen we voor uw bedrijf betekenen?

Technologieën die wij gebruiken

vuejs laravel nativescript