Waarom bedrijven ons verkiezen

fingerprint

Unieke waarde

We geloven dat het 'streven om de beste te zijn' geen duurzame manier is om te ondernemen. Bij Qanyon streven we om uit te blinken. Om dit mogelijk te maken bieden we unieke waarde aan onze klanten.

usb

Kennis en tools

Big Data, Artificial Intelligence, IoT, blockchain, ...
Talloze technologieën komen aan het licht en weten hoe en wanneer deze te gebruiken is van uiterst belang.

layers

Operational effectiveness

Na veel opzoekwerk kozen we voor de agile development strategie. Door het toepassen van deze strategie zijn we zeker dat we de beste en meest efficiënte versie van onszelf zijn. Elke dag.

mood

Belang van de klant

Feedback is een van de fundamenten van ons business model. Het belang van de klant is iets dat altijd in ons achterhoofd zit. Weten dat onze klanten gelukkig zijn geeft ons voldoening.

image_search

Details, details

Scroll door een aantal websites en je zal snel te weten komen dat meestal de details het extraatje zijn dat alles speciaal maakt. Het is vanzelfsprekend dat details voor ons heel belangrijk zijn.

assessment

Result driven

Gefocust blijven op de resultaten is een van onze fundamentele waarden. Ervaring leert ons dat werken met het einde in zicht veel problemen vermijdt. Het halen van onze doelen en op tijd een kwaliteitsproduct leveren horen daar uiteraard bij.

Hier is ons team

Nick Jorens

Oprichter & Developer

Een gepassioneerde en ervaren developer met een visie om de wereld een betere plek te maken. Nick is altijd up to date met de nieuwste technologieën.

Troy Verhelst

Zaakvoerder & Project Manager

Een precieze en geduldige project manager die zijn klanten respecteert en niet als vanzelfsprekend neemt.

We nemen aan

Developer

We hebben je nodig! Maak een afspraak voor een gesprek via mail of telefoon.

Werken met ons?